WoningPortal website te koop

Webwinkel verkopen

Aangeboden ter overname: 

  • Volledige functionerende woningportal
  • Groot potentieel
  • Marktplaatskoppeling
  • Professionele Facebook campagne

De woningportal is gericht op de verhuur van woningen en appartementen door geheel Nederland. Het betreft hier een compleet ontwikkelde woningportal met veel opties en een groot potentieel. Als u deze webwinkel koopt, koopt u een complete website, waar alles reeds geïntegreerd is.

Webshop details

Binnen het concept richten wij ons grotendeels op woningen van welke niet op andere woningportals ter verhuur worden aangeboden. Hierbij zijn wij bijvoorbeeld de enige advertentie partner voor een grote franchise met veel naamsbekendheid.

Makelaars kunnen gemakkelijk en gratis via een automatische koppeling hen woningen inladen op de website, ook wordt het aanbod van deze makelaar automatisch geupdate. Dit proces is dus 100% geautomatiseerd en garandeert minimale handelingen voor zowel makelaar als eigenaar. Deze koppeling is vanaf volledig geïntegreerd en werkt 100% correct.

Potentiële klanten (huurders) worden aangetrokken middels Marktplaats (aparte koppeling voor exporteren naar Marktplaats middels partnerevents reeds gebouwd en geïntegreerd) en Facebook (professionele campagne reeds laten ontwikkelen). De site is gericht op enkel de Nederlandse markt, echter is uitbreiding naar bijvoorbeeld ook de Belgische markt gemakkelijk te realiseren.

Verdienmodel > Meer informatie over het verdienmodel en meer? Stuur een bericht met je contactgegevens en wij sturen jou verdere documentatie en informatie per e-mail toe.