Je webwinkel verkopen op Webwinkel-te-koop.nl is gratis en zorgt ervoor dat je webshop bij deze grote groep potentiële klanten onder de aandacht komt. Je webshop verkopen is geheel gratis op webwinkel-te-koop.nl en al sinds 2010 hebben veel webshop eigenaren met succes hun webshop verkocht via onze site. Zodra je webshop is verkocht kun je dit aan ons melden waarna we je gratis advertentie direct verwijderen.

“Ruim 10.000 mensen zijn maandelijks via Google op zoek naar een webshop waarmee ze een vliegende start kunnen maken”.

Ook domeinnamen en advertentie websites mogen worden aangeboden.

Webwinkel verkopen

Er zijn veel manieren om je webshop te verkopen. In Nederland zijn verschillende “marktplaats-achtige” websites waarop je je webshop te koop kunt aanbieden. Daarnaast is het zinvol om wat fora af te struinen. Hier worden met regelmaat webshops te koop gevraagd. Daarnaast kun je ook zelf de stoute schoenen aantrekken en de concurrentie benaderen met de vraag of er interesse bestaat om jouw webshop over te nemen. Het zal je verbazen hoeveel bedrijven hier voor open staan. Helemaal als de omzetcijfers van je webshop er goed uitzien. Ook kun je altijd bij je vaste leveranciers aan de bel trekken. Deze zullen het uiteraard zonde vinden dat jij je webshop gaat verkopen omdat ze hiermee een stuk omzet gaan verliezen. Dit kunnen ze behouden door jouw webshop over te nemen of ze hebben andere webshops die ze leveren bij wie misschien interesse voor overname van jouw webshop is.

Webshop verkopen

Ga je je webshop verkopen? Zorg dan dat je alles duidelijk en overzichtelijk kunt laten zien aan eventuele kopers. Eventuele jaarcijfers, kosten qua webshop en hosting, een overzicht van je leveranciers en je eventuele bezorger. Hoe completer je aanbod is, hoe sneller men serieus geïnteresseerd is en bereid om je webshop te kopen. Voor meer begeleiding raden we je aan eens op OvernameAdvies.nl te kijken.

Je webshop verkopen op webwinkel-te-koop.nl is gratis.

Het enige dat wij je vragen is om na de verkoop van je webshop, je advertentie te verwijderen door je advertentietitel door te geven via het contactformulier.

Vul onderstaand aanmeldformulier in en laat ons helpen je webwinkel verkopen.

Uw naam

Uw email

Titel van uw advertentie

In welke categorie valt uw webwinkel?

Webwinkel omzet indicatie

Webwinkel omschrijving

Vraagprijs webwinkel

Contactgegevens voor de advertentie: