Webshop A-merken Kinderkleding / Babykleding

Categorie: Kinderkleding / babykleding
Omzetindicatie: €0 tot €50.000

Webwinkel omschrijving: Wij bieden u een kant en klare webwinkel aan met compleet klantenbestand, facebookpagina (1080 likes), interest/twitter/instagram account.
De webshop bestaat 9 jaar en diverse A-merken hebben wij in de shop gehad voor jongens, meisjes en baby’s zoals Supertrash, Geisha girls, Moscow Design, Bjorn Borg, Molo, Claessen’s, Retour, Protest, Be a Diva, Brian and Nephew, Carbone, Bjorn Borg.
Het is dan ook mogelijk dat u met deze merken verder gaat en de nieuwe collecties van deze merken bij de betreffende leveranciers zelf inkoopt.
in het verleden hebben wij een goede relatie ook opgebouwd met de diverse merken en wij zullen u uiteraard helpen om daar evt. inkoopafspraken mee te maken.

Het laatste seizoen hebben wij ons op alleen kleding gericht voor de grotere meiden (maat 140 tm 188) dit omdat ik moest gaan inkrimpen ivm prive omstandigheden.
Het is een volledig ingerichte webwinkel met een modern responsive design. Aan de shop hangt nog een facebookpagina met inmiddels 1080 volgers, in de shop ook Ideal mogelijkheid.
De shop is volledig zelf te beheren, zeer eenvoudig, gebouwd obv OS Commerce, SEO module ingebouwd. Wij hebben een zeer goede ranking in Google, op merknaam + kinderkleding / online altijd terug te vinden op pagina 1-3. Omzet op jaarbasis is in afgelopen jaren geweest E 48.000 – 68.000,–
Heb niets aan Marketing gedaan, alleen via Adwords geadverteerd, hier kan dus veel meer uit worden gehaald en ligt een groot terrein waar u door kunt uitbouwen, ook op gebied van België en Duitsland valt veel aandeel te behalen ! Ik heb zelf ook geen kennis van zaken zoals Marketing en Social Media, de shop heeft een jongere generatie nodig die hier volledig in thuis is.
De naam van de webshop wordt niet genoemd in deze advertentie in verband met dat het bedrijf momenteel in gebruik is en de (potentiële) klanten hier geen weet van hoeven te hebben.
In overleg met of zonder voorraad over te nemen (prijs is excl. voorraad excl btw).
mail ons of bel 0622415206
Vraagprijs: 5995

Contactgegevens voor advertentie: mail ons of bel 0622415206