Categorie: Sieraden
Omzetindicatie: €0 tot €50.000
Webwinkel omschrijving: Hi meiden!

Altijd al een eigen sieradenwebshop willen runnen? Dat kan! Wegens tekort aan tijd (afstuderen en master) bied ik mijn sieraden webshop te koop aan. Het concept is als volgt: wij bieden modeaccessoires (kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, sjaals, horloges, portemonnees, telefoonhoesjes etc.) aan voor €5 of veelvouden van €5. De bedrijfsnaam en tevens domeinnaam is heel breed in de zin dat de webshop veel mogelijkheden heeft tot uitbreiding van het assortiment. Zonnebrillen, tassen of zelfs kleding zou binnen dit concept passen. Alle mogelijkheden dus tot uitbreiding.

Er zijn verschillende blogartikelen over mijn webshop geschreven. Daarnaast heeft de webshop een publicatie gehad in de Cosmopolitan (NL) en de Flair (BE). Dit heeft erg veel nieuwe klanten opgeleverd.

Wat krijg je erbij?
– Geheel draaiende website (gebruiksvriendelijk en startklaar) waarvoor geen CSS of HTML kennis nodig is
– E-mail info@…..
– Facebookpagina met +/- 4.215 likers
– Twitterpagina met +/- 1.100 volgers
– Nieuwsbriefabonnees +/- 800
– Voorraad met verkoopwaarde van +/- €4.000
– Opbergboxen
– Cadeauzakjes, verzendenveloppen, stickers en zeil
– Displays voor gebruik op markten
– Leveranciersgegevens
– Verder zijn de hostingkosten (t.w.v. €110) al vooruitbetaald voor een jaar, dus daar heb je voorlopig ook geen kosten aan.

Al met al dus helemaal compleet. Je kunt in principe direct starten en een leuk zakcentje bijverdienen.

De afgelopen maanden heeft de website weinig aandacht gekregen wegens afstuderen en voorbereidingen op de master. Dit vind ik erg zonde omdat er veel potentie zit in de webshop. Ik ben daarom op zoek naar een enthousiast persoon dat nieuw leven kan blazen in de website.

Heb jij vragen of interesse? Stuur mij dan een note. Ik zal je dan aangeven om welke website het gaat en wat de vraagprijs precies is. Ook kan ik je de omzetgegevens en Google Analytics gegevens tonen.
Vraagprijs: N.o.t.k.
Contactgegevens voor advertentie: al_h@live.nl

 

Comments are closed.