Webwinkel-te-koop.nl is een vraag en aanbod site voor webwinkels.

Duizenden mensen zijn maandelijks zoekende naar de beste manier om een webshop te kopen of een webshop te verkopen. Op deze website brengen we beide groepen met elkaar in contact.

Je webwinkel verkopen.

Al sinds 2008 (!) gebruiken mensen webwinkel te koop.nl met groot succes om een koper te vinden voor hun webwinkel. Het voordeel van webwinkel te koop.nl is dat het plaatsen van je advertentie gratis is. Daardoor is ons aanbod groot waardoor veel potentiële kopers onze website dagelijks bezoeken. Ruim 10.000 mensen zijn maandelijks op zoek naar een bestaande webwinkel ter overname. Veel van deze “zoekers” komen terecht op webwinkel te koop.nl

Meer informatie over het verkopen van je webwinkel.

Om de waarde van je webwinkel te bepalen hebben we een paar handige tips op een rijtje gezet.

Lees hier hoe je de waarde van je webwinkel kunt bepalen.

Een webwinkel kopen

Een bestaande webwinkel kopen heeft veel voordelen. Het maakt het mogelijk een vliegende start te maken. Je profiteert van het feit dat de webwinkel al een tijdje bestaat en naamsbekendheid heeft opgebouwd. Als het goed is zijn er klanten die reeds bestellen en is er toegang tot social media kanalen zoals een Facebook bedrijfspagina, Twitter en misschien Instagram of Linkedin?

Een niet onbelangrijk voordeel is dat de webwinkel al gebouwd en ingericht is. Dit is en blijft een lastig en tijdrovend proces.

Wij bieden een groot aantal webwinkels te koop aan voor onze bezoekers. Deze webwinkels vind je aan de rechterkant van de website, onderverdeelt in categorieën.

Reeds verkochte webwinkels worden z.s.m. van de site verwijdert om ons aanbod zo actueel mogelijk te houden. Hierdoor kan het soms lijken dat ons aanbod laag is, maar eigenlijk is dat te danken aan ons succes.

webwinkel ta koop

Waar moet u aan denken bij het overnemen van een webwinkel?

Check uiteraard altijd de kwaliteit van de webwinkel. Zowel de vormgeving, Lay-out als de functionaliteit zijn erg belangrijk. Bekijk de betaalmogelijkheden en verzending. Ga na in welke producten de webwinkel handelt en ga in Google na of de webwinkel vindbaar is met deze producten. Probeer contact te leggen met de verkoper en vraag hem minimaal om de volgende zaken:

  • Zijn er overeenkomsten met leveranciers?
  • Welk cms systeem wordt er gebruikt en zijn hier licentiekosten aan verbonden?
  • Hoeveel bedragen de jaarlijkse kosten aan hosting en webwinkel?
  • Probeer zwart op wit omzetcijfers te verkrijgen.

Als u begeleiding wilt bij het kopen van een website kunt u gerust contact met ons opnemen.

Succes met het vinden van een passende webwinkel…!

Linkpartners

bedrijfsovername.uwpagina.nl