Categorie: Electronica

Omzetindicatie: €0 tot €50.000

Webwinkel omschrijving: Website draait op WordPress/Woocommerce met de volgende uitbreidingen:

– Betaalde template
– Hoge mate van automatisering door een plugin voor aanmaken van facturen, koppeling met PostNL(via MyParcel of Shops United), automatische Track&Trace mailtjes, koppeling met betaalprovider etc.
– Een unieke logo
– Professionele productfoto’s en zelfgeschreven productteksten
– Facebookpagina

Verkoopwaarde voorraad bedraagt ongeveer 1500 euro incl. BTW. Daarnaast zijn er een aantal demo-modellen. Na aftrek van alle kosten kan gerekend worden op 25% netto-marge, bruto-marge boven 50%.

De site staat op de eerste positie in Google op zoekwoord houten wekker: ~300 zoekresultaten per maand. De site staat tevens bovenaan op vergelijkbare zoekwoorden. Om bredere publiek te bereiken, zou er meer gebruik gemaakt moeten worden van social media en er zou begonnen moeten worden met bloggen. Omdat ik zelf bijna tegen een burn-out aanzit en ik tijd moet vrijmaken voor mijn studie en andere activiteiten, gaat deze webwinkel weg. Ik ben zelf geen schrijver, dus een blog bijhouden met interessante artikelen is niet aan mij besteed.

Omschrijving website:

URL: op aanvraag of even googlen
Leeftijd site (maanden): 14

Maandelijks inkomsten: ~500
Details: in de laatste 2 maanden van 2015 2 pieken van 750 euro omzet per maand, nu lager. Gemiddeld 32 euro orderwaarde.

Unieke bezoekers/dag:
Details & stats: ~600 per maand, in de laatste maanden van 2015 lag dit hoger

Prijsindicatie: 800 excl. BTW, incl. voorraad, 9 maanden domeinnaam en eventueel hosting op mijn VPS. Tevens ben ik bereid om indien gewenst, voor de overname, kosteloos kleine aanpassingen aan de website uit te voeren.

Betaling via:
Paypal | Overschrijving | iDeal
Vraagprijs: 800
Contactgegevens voor advertentie: info@stechnology.nl

 

Comments are closed.