Fraaie webshop te koop met FB-pagina > 2000 volger

Categorie: huis en inrichting

Omzetindicatie: €0 tot €50.000

Webwinkel omschrijving: Enige tijd geleden hebben wij de exploitatie van een webshop/winkel overgenomen van familie en zijn daar onlangs mee gestart. Om een goed resultaat te behalen is daarnaast ook een fulltime inzet nodig. Het is gebleken dat dit ons onvoldoende lukt.

Het lijkt ons beter om de webshop op korte termijn over te dragen aan iemand die oprecht interesse heeft om hiervan een succes te maken en voldoende energie wil steken om tot goede SEO-rankingen te komen. Bij de overdracht hoort ook een Facebook-pagina met ruim 2000 volgers, betalingsafspraken met een goede betaalprovider alsmede de handelsvoorwaarden.

De goed verzorgde shop draait het Seoshop/Lightspeed platform, dat is een fijne en makkelijke backoffice. We zullen de nieuwe gebruiker vanzelfsprekend op weg helpen bij het leren omgaan van dit platform. Uit concurrentieoverwegingen willen wij de naam van de shop nog even voor ons houden maar kunnen wel zeggen dat deze in de branche ‘huis en inrichting’ is. Alle leveringen vinden plaats op basis van dropshipping en wij richten ons op de Nederlandstalige markt.

Financiele gegevens: omzet vorig jaar (9 maanden) € 25.000, te behalen marge op jaarbasis ong. € 10.000, overdracht webshop inclusief assistentie € 950

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek geven wij graag nadere informatie.
Vraagprijs: 950 euro
Contactgegevens voor advertentie: info@talinter.nl