Exclusieve kleding webshop te koop met voorraad

Categorie: kleding

Webshop omzetindicatie: €0 tot €50.000

Webshop omschrijving:
Door gebrek aan tijd bied ik mijn webshop te koop aan. Webshop is compleet op maat gemaakt met unieke vintage-handgemaakte kleding en accessoires voorraad t.w.v. 4000 euro. Paspop, stelling, opbergdozen, verpakkingsmaterialen. Webwinkel is nog in de opbouwfase. Ben er in 2014 begonnen maar door privé omstandigheden kom ik er niet aan toe om verder mee te gaan.

Webwinkel is door professionals gemaakt met Magento systeem. Nog lang niet alle producten zijn toegevoegd. Er is nog geen reclame voor de webwinkel gemaakt en er zijn nog niet veel bezoekers op de site (vandaar de zacht prijsje) .
Er zijn practige producten fotos aanwezig, gemaakt door professionele fotograven, ook videos, banners en andere online promotie middelen. Er zijn ook lijsten gemaakt met beschrijving en maten van producten.
Er zijn geen vaste contracten met leveranciers, webmasters enzo, onderhoud is spotgoedkoop en snel. Bij overname krijgt u alle contacten met webmaster, fotobewerkers, fotograven ecs (in overleg ).

Betaalmethodes zijn Paypal en Ideal, Afterpay ook credit card betalingen zijn mogelijk.
U kunt onbeperkt producten aanmaken; onbeperkt rubrieken en subrubrieken aanmaken; producten met korting aanbiedingen; meerde fotos per product plaatsen;vetzenkosten instellen op badis van gewicht-prijs ; vorraad instellen per productoptie en meerdere opties. Extra opties zijn altijd mogelijk in overleg met de webmaster.
U kunt zelf design van de shop aanpassen of eigen domain naam koppelen.

De site is 2 talig, Engels en Nederlands.
Goed organisch vindbaar in Google.
Met overleg is Facebook, Twitter en YouTube paginas beschikbaar met potentiële klanten bestand.
Deze webshop komt met eigen domeinnaam en bedrijfsnaam (.nl ) maar wilt u eigen domeinnaam gebruiken dan is dat ook geen enkele probleem.

Vraagprijs voor deze exclusieve webwinkel met voorraad is € 5000,-
Hou er rekening mee dat ik de webshop alleen verkoop met voorraad zoals beschreven.

Wilt u snel en goedkoop beginnen zonder tijd te verspillen en zonder te veel technische kennis ?
Dan is het zeker uw aandacht waard!

Heeft u meer vragen dan hoor ik het graag!

www.Handmadevintage.nl
Vraagprijs webshop: € 5000,-
Contactgegevens voor advertentie: 06-16165847