E-Commerce website Top 5 telefoonhoesjes

Categorie: Telecommunicatie

Omzetindicatie: €250.000 tot €500.000

Webwinkel omschrijving: (E-Commerce website)
Top 5 telefoonhoesjes/accessoires/gadget webshop.

Introductie
Een top 5 e-commerce website in gsm accessoires en allerlei trendy gadgets.
De website bestaat sinds 2007 en heeft een huidige top 5 positie in gsm accessoires binnen Nederland.
De website heeft tevens een grote naamsbekendheid en goede reputatie, wat u kunt zien aan de vele positieve reviews die dit bedrijf heeft ontvangen.
Ook zijn zij gepresenteerd in een programma van een nationale televisieomroep tijdens de selfie stick revolutie.
Dit e-commerce bedrijf is al 10 jaar een grote speler op de Nederlandse markt en bezit al jaren een flink marktaandeel.
Ook is de domeinnaam van deze partij al 10 jaar in gebruik en hebben zij een goede Google positionering op meerdere belangrijke keywords.
Het bedrijf bevindt zich in meerdere marktsegmenten en is hierdoor erg stabiel. Het bedrijf importeert en produceert zelf producten en heeft hierdoor een lucratieve marge van 50 – 95%. Hiernaast is er een database van 190.000 klanten waarvan 120.000 klanten gemaild kunnen worden.
De klanten van dit bedrijf zijn altijd goed behandeld door middel van het aanbieden van gratis producten en unieke acties.
Maar belangrijker nog is de topkwaliteit service, waardoor er een hoog aantal vaste klanten zijn, wat regelmatig bestellingen plaatst.
Dit is duidelijk terug te zien in het directe en organische verkeer naar deze organisatie. Het bedrijf heeft sinds de start veel aandacht besteed aan klanttevredenheid en heeft hierdoor een goede internet-reputatie. Dit zorgt voor een goed converterende website en veel terugkerende klanten.
Het bedrijf is winstgevend en heeft veel groeimogelijkheden. Belangrijke usp’s Televisie programma:
Het bedrijf heeft zich in 2015 op SBS6 in een televisieprogramma gepresenteerd tijdens de selfie stick revolutie. Bekijk het filmpje hier >> https://www.youtube.com/watch?v=Kj9p5x20xok Hoge marges: Ongeveer 50 tot 95% en gemiddeld 80%.

Automatisering:
Over de jaren heen is er ongeveer €150.000,- euro geïnvesteerd in automatisering en dat heeft ervoor gezorgd dat er niet veel manuren nodig zijn voor werkzaamheden als marketing, support, logistiek en website taken.
Alle rechten van deze software zijn voor de koper.
De eigenaren zijn momenteel bezig met versie 8.0 en verwachten hierdoor een sterke omzetstijging.

Logistiek systeem:
Door het custom logistieke systeem kan het bedrijf ongeveer 40 orders compleet verwerken binnen een uur uit een assortiment van ongeveer 8000 producten. Ongeveer 20% van deze orders bestaan uit meerdere producten.
Dit systeem maakt het mogelijk dat iedereen binnen no time orders kan picken.

Contacten:
Het bedrijf heeft alle benodigde contacten om online retail succesvol te maken. Denk hierbij aan softwareontwikkelaars en grafische ontwerpers. Tevens heeft het bedrijf veel leveranciers en fabrikanten om nieuwe producten te creëren en uit te breiden naar andere marktsegmenten en zich aan te passen aan nieuwe en opkomende trends. Zowel lokaal als internationaal. . 2 foto studio’s: Het bedrijf heeft 2 fotostudio’s: Een compacte fotostudio t.w.v. €6.000,- euro om vrijstaande foto’s te nemen. Hiermee kan iedere werknemer professionele foto’s in secondes produceren. Het systeem verwijdert automatisch, zonder nabewerking, de achtergrond. De foto wordt vrijstaand gemaakt. Dit gebeurt door middel van de photobox techniek en bespaart veel tijd en manuren. Ook kan dit systeem 360 graden bewegende foto’s maken. Hiernaast heeft het bedrijf een aparte fotostudio om spectaculaire mood foto’s te maken. Assortiment: De website verkoopt producten in ongeveer 30 aantal categorieën. Hiernaast zijn er leveranciers voorhande die werken in andere en passende branches. Lage retouren: Ongeveer 5%. Belangrijke website info Top 5 Nederlandse smartphone accessoires webshop en en allerlei trendy gadgets Door import zeer hoge product marges ongeveer 50% tot 95% Goed platform voor verkoop in telecom, trendy gadgets en electronica 3.000.000+ omzet in de afgelopen 10 jaar (1.700.000 in de afgelopen 3 jaar) Naamsbekendheid: Bezoekers op webshop 3,677,869+ (nl + be) en views op alle marketing kanalen 300.000.000+ views (nl + be).
Goede stroom organisch en directe verkeer. 15.000 Likes op Facebook
De webwinkel is gekoppeld aan alle top Nederlandse marketing aanbieders. 120.000+ unieke e mailadressen en 190.000 adressen die gebruikt kunnen worden voor mailings. Veel 1e pagina Google posities voor belangrijke keywords Zeer goede reputatie Domein en bedrijf bestaan al 10 jaar.

Overige info:
De eigenaren begrijpen dat er mogelijk veel kennis overgebracht moet worden om het een succesvolle overname te maken en zullen daarom met u meewerken aan een overdrachtsplan. Indien gewenst gaan de eigenaren mee naar China na aankoop om de contacten over te brengen en de mogelijkheden voor groei te bekijken alsmede hulp bij de eerste transacties. De url van de website is mobielkoopjes.nl Bedrijf is zonder personeel over te nemen. Kan gerund worden met 2 man. Het bedrijf en/of de website is te koop echter verandert er hierdoor niets aan de verkoopprijs. Bedrijfsmiddelen: Ongeveer 150.000 euro aan voorraad met een verkoopwaarde van 2.400.000. 2 x Photo studio’s 6 x Computers 80 x Stellingen Verpakkingsmateriaal Pool tafel 6 x bureautafels en bureaustoelen Vergadertafel en stoelen

Vraagprijs: 350000
Contactgegevens voor advertentie: info@mobielkoopjes.nl