Deel je webshop

Nieuwe deel service van webwinkel-te-koop.nl

Wij van webwinkel-te-koop.nl merken de laatste tijd steeds vaker op dat verschillende webshop eigenaars willen stoppen met de webshop, wegens onvoldoende tijd om de site hun volledige aandacht te geven.

In deze gevallen wordt de webshop/website vaak te koop aangeboden, om daarna te worden overgenomen door iemand met (hopelijk) meer tijd om de site verder ttot een succes e brengen.

Vaak zien we echter dat de oorspronkelijke eigenaar nog heel veel goede ideeën heeft, die in deze gevallen veelal ongebruikt blijven.

Wij van webwinkel-te-koop.nl zien dit  als als een ongebruikte kans en willen zodoende webshop eigenaars de kans bieden om hun website/webshop met andere mensen te delen, om zodoende voldoende content te genereren om daarmee de site verder te brengen naar succes!

Een andere, en tevens belangrijke reden, kan zijn dat de webshop eigenaar iemand zoekt om tijdelijk op de “winkel”te passen als zij op vakantie zijn. De “deel je webshop” sectie is hiervoor ook uiterst geschikt, gezien de aanloop op de website van mede webshop eigenaars.

Ik zou zeggen, probeer “deel je webshop” eens uit als optie, en laat ons uw ervaringen, positief of negatief, weten.

Wij hopen u hiermee een nieuwe service te bieden, waarmee u wat rust voor uzelf kunt creëren in deze, soms wat hectische tijd!