Complete Schilderijwebshop te koop aangeboden

Categorie: Schilderijen

Omzetindicatie: €0 tot €50.000

Webwinkel omschrijving: Vanwege tijdgebrek willen wij graag onze  schilderijwebshop verkopen. We doen er al een jaar niets mee en het is zonde van de shop en onze ruimte in de berging. Hij heeft een fantastische URL te weten www.schilderijwebshop.nl. De webshop vertoont circa 250 handgeschilderde olieverf schilderijen in diverse categorieën inclusief foto’s en omschrijvingen. Hij bevat tevens een webshopkeurmerk tot halverwege volgend jaar.

De voorraad

Wij hebben momenteel ongeveer 250 schilderijen op voorraad die zo klaar zijn voor de verkoop en zijn goed beschermd tegen beschadigingen. Desgewenst krijg je de stellingen erbij waar wij ze mee hebben opgeslagen. Die kan je dus direct verkopen! Uiteraard krijgt u de informatie betreffende de leverancier erbij. Deze levert op locatie.
De webshop wordt niet zonder voorraad verkocht. De voorraad is wel los verkoopbaar.

De Webshop

De webshop is gemaakt op basis van het CMS systeem WordPress en draait nu met WooCommerce. De complete integratie met 7 betalingsmogelijkheden zit er ook al in en daar wij een online marketing bureau zijn kunnen we ook het een en ander naar jouw wensen aanpassen. Het systeem is makkelijk te bedienen en heeft een goed overzicht van verkoopgeschiedenis. Categorieën, producten en nieuwsbrieven toevoegen is allemaal mogelijk. Wij geven er ook een handleiding bij
Huidige resultaten en verkoopprijs
Omdat wij er weinig tijd in steken vanwege het goed lopen van het online marketingbureau, heeft de webshop het afgelopen jaar zo goed als stil gelegen. Om deze reden verkopen wij hem tegen 70% van de voorraadprijs. Verkoopprijs is minimaal 75% van de voorraad: € 8.000 = € 6000.
Interesse? laat het ons weten!
Vraagprijs: 8000
Contactgegevens voor advertentie: 072-7370267 info@clicktobusiness.nl