Affiliate marketing

Winst maken met je website, hoe doe je dat?

De vraag hoe je tegenwoordig geld kunt verdienen met je website wordt steeds acueler. Onlangs werd in Amerika bekend dat Apple op zijn mobiele browser Safari de mogelijkheid bied om advertenties te blokkeren, de zogenaamde ‘ad blockers’.

Voor veel kleine websites kan dit de doodsteek betekenen gezien dat de verwachting is dat straks 85% van het internet verkeer via mobiel tot stand komt. Dus je kunt je voorstellen, dat dit een significante impact heeft op de winstgevendheid van websites.

Uiteraard wil iedereen een goede boterham verdienen, en dit is de reden dat ik u wil wijzen op een geheel nieuwe ontwikkeling op het internet, te weten affiliate marketing.

U heeft er vast wel eens iets over gehoord, maar hoe werkt dit nu precies? Ik heb een tijdje geleden het voorrecht gehad om een online seminar hierover te mogen volgen bij een van mijn collega internet ondernemers, . Hij heeft mij laten zien, hoe eenvoudig het kan zijn om geld te verdienen door op een slimme en eenvoudige wijze andermans producten en/of diensten aan te bieden.

Hoe kan ik hier geld mee gaan verdienen?

 

Hieronder vind u een link waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe dit nu precies werkt, en hoe eenvoudig het kan zijn om geld te gaan verdienen:

http://www.paypro.nl/producten/Internet_Succes_Gidsnl_-_Affiliate_Marketing_Revolutie/19099/48502

 

Met vriendelijke groet,

Webwinkel-te-koop.nl