Regelmatig zie je het voorbij komen als je over het internet surft; Webshop te koop vanwege…...
Mensen verkopen hun webshops om heel uiteenlopende redenen. Een veel voorkomende reden, die wij hier veel te horen krijgen, is dat mensen zich vergissen in de tijd en energie dat het kost om een webshop succesvol te maken. Ook komt het voor dat de webshop te succesvol is en niet te combineren met de full time baan.

Achter iedere webshop te koop zit een reden. Wij proberen altijd te achterhalen wat de reden is als iemand zijn webshop te koop zet op onze website. De reden wordt dan vaak ook genoemd in de advertentie, omdat wij vinden dat de eventuele koper van de webshop, moet weten wat de reden van verkoop is.

Webwinkel-te-koop.nl is een website die bemiddelt tussen de verkopende en de kopende partij. Het plaatsen van een advertentie op webwinkel-te-koop.nl is gratis. De inkomsten van onze website komen via Google ads. Vandaar dat u op de website met regelmaat een irritant bannertje tegenkomt, maar dankzij die banner wordt onze boterham belegt en kunt u gratis uw webshop te koop aanbieden.

Webshop te koop

Het aanbod van webshops is onderverdeelt in categoriën. Dit om als bezoeker in één oogopslag te vinden wat je zoekt.

Het aanbod van webshops varieert van webshops met een omzet van € 100,- per maand, tot webshops met een miljoenen omzet. Als koper is het belangrijk om bij interesse zoveel mogelijk informatie te vragen aan de verkoper. Als verkoper is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie over je webshop te vertellen in je advertentie. Dit scheelt veel telefoon en email beantwoorden omdat de eventuele koper alle informatie kan lezen. De echt geinteresseerden zullen dan contact opnemen.

 

 

 

Comments are closed.