Het allerbelangrijkste bij het kiezen van de juiste webshop software is om direct de juiste te kiezen. Webshop software is het systeem waarop uw webshop gaat draaien en is erg belangrijk voor het wel of niet succesvol zijn van een webshop.

Soorten webshop software

Er zijn veel aanbieders van webshop software.
Zo kunt u gebruik maken van open source software als Joomla of WordPress. Dit zijn gratis systemen met oneindig veel mogelijkheden. Vooral met WordPress hebben wij veel ervaring. WordPress is van origine blog software, maar is in de loop van de tijd uitgegroeit tot een allround cms systeem.

Als u kiest voor open source (dus gratis) moet u met een aantal zaken goed rekening houden. Omdat het gratis is, hebben veel hackers en spammers het op deze software voorzien. Logisch, want er wordt masaal gebruik van gemaakt en er is dus veel klandizie voor hackers en spammers.

Webshop software (licentie) huur

Daarom zouden wij adviseren om te kiezen voor gespecialiseerde webshop software. Voordeel hiervan is dat u een webshop tot uw beschikking krijgt die volledig naar de nieuwste eisen (op het gebied van veiligheid, vindbaarheid, gebruikersgemak en wetgeving) is gebouwd en wordt onderhouden.

Hiervan zijn veel aanbieders als Magento, Shoptrader, CCV Shop, Elexioshop, SEO Shop en MijnWebwinkel.

Voor ons is SEOshop de betere aanbieder van webshop software. De webshops van SEO shop zijn gebouwd op het genereren van veel traffic (bezoek) door middel van perfecte zoekmachine-optimalisatie mogelijkheden  en marketingmogelijkheden die zijn geintergreerd in de webshop.

De naam SEOshop zegt het natuurlijk ook al, maar deze webshop software maakt gebruik van alle mogelijkheden die zoekmachine-optimalisatie biedt. De goede zoekmachine-optimalisatie mogelijkheden, design en gemakkelijke bediening hebben ervoor gezorgd dat er al bijna 9000 SEOshops online staan en het einde nog niet in zicht is. Een recente miljoeneninjectie in het bedrijf zorgt voor verdere uitrol van SEOshop in Europa. Het mooie van SEOshop is dat je binnen 30 minuten online kunt zijn met je nieuwe webshop. Het is niet de goedkoopste aanbieder, maar springt er dan ook met kop en schouders bovenuit.

Welke webshop software u ook kiest. Zorg ervoor dat u goed uit de voeten kunt en de mogelijkheden voldoende zijn om lange tijd mee vooruit te kunnen. Er is niets minder dan een goedlopende webshop boordevol producten te moeten omzetten naar een nieuw systeem.

 

Tagged with:
 

Comments are closed.