Producten verkopen via uw webshop met daarin alleen de mogelijkheid tot vooraf betalen of onder rembours is geen optie als u een serieuze webshop wilt runnen. Hiervoor moet er gezocht worden naar een veilig en voordelig betaalsysteem waarmee u in principe alle betaalmogelijkheden moet kunnen bieden aan uw klanten.

Betaalsystemen webshop

Er zijn veel aanbieders op markt van webshop betaalsystemen. Belangrijk is dat ze Ideal, Paypall, Factuur, Bank betaling en Creditcard betalingen kunnen leveren.

Persoonlijk zouden wij kiezen voor een Nederlands betaalsysteem voor uw webshop. Mede omdat de integratie van zo een betaalsysteem in uw webshop een hels karwei kan zijn, is het handig hierover snel, gemakkelijk en in eigen taal te kunnen communiceren.

Eigen bank

De meeste Nederlandse banken bieden een betaalsysteem voor webshops. Nadeel vinden wij dat ze vaak iets aan de dure kant zijn in vergelijking tot andere grote Nederlandse aanbieders.

Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een van onderstaande webshop betaalsysteem aanbieders:

Mollie

Mollie is over het algemeen gemakkelijk te integreren in uw webshop en ze hebben een uitstekende dienstverlening. Onze eigen ervaring is dat ze ook keurig omgaan met uitbetalingen en werken met een overzichtelijk inloggedeelte op de website.

Qua tarief zijn ze ook goed te doen en je zit niet vast aan een abonnement of andere verplichtingen. Je betaald een vast bedrag per transactie. Zo betaal je voor een Ideal transactie bijvoorbeeld € 0,45,-

betaalsysteem webshop

Sisow

Voor Sisow geldt eigenlijk hetzelfde als bovenstaand voor Mollie. Een goed betaalsysteem die erg betrouwbaar is en erg overzichtelijk. Geen verplichtingen. Je betaald per transactie en vast bedrag. Voor Ideal ook € 0,45,-

 

Tagged with:
 

Comments are closed.